شهری تاریخی با نوآوریهای پیشرفته
دانشگاه علم و صنعت چین دارای پنج پردیس در هِفی، پایتخت و بزرگترین شهر استان آنهویی است، که همچنین یکی از پایگاههای مهم علمی پژوهشی و آموزشی کشور محسوب میشود.
این شهر در قسمت مرکزی شرق چین واقع شده و سیستم حمل و نقل آن به خوبی توسعه یافته است. با اتصال سیستم حمل و نقل کل شهر توسط فرودگاه، راه آهن و بزرگراه، یک شبکه حمل و نقل جامع در خدمت دانشجویان است. به لحاظ وضعیت اقلیمی هم به دلیل رودخانههای اطراف آن، این شهر از آب و هوای معتدل و مناظر بسیار زیبا برخوردار است.
هِفی به عنوان یکی از شهرهای عضو اتحاد جهانی شهر علم و فناوری، شهری نوآور با سابقهای طولانی و سرشار از نشاط است. وجود بیش از ۱۰۰۰ موسسه تحقیق و توسعه مستقر در این شهر و همچنین تعدادی آزمایشگاه اصلی در سطح ملی و دستگاههای پیشرفته علمی، آن را به یکی از شهرهای اصلی در توسعه علمی کشور تبدیل کردهاند.
دستاوردهای استثنایی در تحقیقات و آموزش
در سال ۱۹۷۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت چین به عنوان اولین مدرسه تحصیلات تکمیلی ِچین در پکن تاسیس شد. در همان سال، این دانشگاه اولین "کلاس ویژه جوانان با استعداد" را راهاندازی کرد که در زمینه تحصیلات عالیه، خوش میدرخشد. برای بیش از چهار دهه، برنامه تحقیقاتی فشرده برای جوانان با استعداد ِفوقالعاده، صدها دانشمند، محقق و کارآفرین موفق فناوری را پرورش داده است. هر ساله این دانشگاه فقط ۱۸۸۰ دانشجوی تازه وارد را میپذیرد، اما به ازای هر ۱۰۰۰ فارغالتحصیل، یک نفر به عنوان عضو افتخاری دانشگاه پذیرفته میشود و بیش از ۷۰۰ نفر از آنها به دنبال تکمیل تحصیلات خود وارد دورههای کارشناسی ارشد یا دکترا میشوند، نسبتهایی که فراتر از هر دانشگاه دیگر چین است.
دانشگاه علم و صنعت چین با اهدافی بالا، دارای ۲۳ مدرسه (از جمله ۶ موسسه تحقیقاتی) در زمینههای علوم طبیعی و علوم اجتماعی است و فرصتهای هیجانانگیزی را برای دانشجویان در زمینه کشف بیشتر فراهم میکند. این مرکز با آزمایشگاههای ملی و امکانات علمی بزرگ مقیاسش، تنها دانشگاه چین است که دو آزمایشگاه ملی دارد: آزمایشگاه ملی سنکروترون (NSRL)، و آزمایشگاه ملی علوم فیزیکی هِفی (HFNL). دانشگاه علم و صنعت چین دارای ۱۲ انستیتوی تحقیقاتی ملی، ۴ مرکز زیربنایی اصلی تحقیقات علمی ملی و ۶۲ موسسه تحقیقاتی بزرگ استانی است. این نشان دهنده بالاترین سطوح در زمینههای علوم آتششناسی، شناسایی ذرات و الکترونیک، تکنولوژی هوش الهام گرفته از مغز و پردازش گفتار است.
جایگاه بینالمللی
در واقع، دانشگاه علم و صنعت چین از طریق ارتقاء همکاری و ایجاد ارتباط استراتژیک با دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی در سطح جهانی، شکاف بین پایگاههای علمی را پر میکند.
در سال ۲۰۱۳، مراسم امضای توافقنامهای برای دستیابی به مجموعهای از همکاریهای آتی بین لیگ C9 و انجمن دانشگاههای آمریکایی، گروه هشت استرالیا (Go8) و لیگ دانشگاههای تحقیقاتی اروپا (LERU) در دانشگاه علم و صنعت چین برگزار شد.
جدا از آن، سازمانهای بینالمللی مثل راکتور تجربی حرارتی بینالمللی (ITER) و سازمان تحقیقات هستهای اروپا (CERN) همگی با دانشگاه علم و صنعت چین همکاری پایدار و استراتژیک ایجاد کردهاند. در همین حال، این دانشگاه دانشگاههای معتبر تحقیقاتی در سراسر جهان از جمله آکسفورد، استنفورد و پرینستون را هم برای توسعه روابط مشترک جذب کرده است.
چنانچه تابحال به تحصیل در این دانشگاه فکر نکرده بودید، الان وقتش رسیده!