نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد آمریکا

دانشگاه استنفورد (Stanford University) یکی از معروف‌ترین و معتبرترین دانشگاه های دنیا است که در سال ۱۸۸۵ میلادی در شهر استنفورد ایالت کالیفرنیا در بخش جنوبی منطقه ساحلی سانفرانسیسکو تاسیس گردید و در سال ۱۸۹۱ میلادی شروع به فعالیت کرد.
نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد آمریکا

لیند استنفورد وهمسرش این دانشگاه را به یاد پسرشان که به علت بیماری تیفوئید در سن ۱۶ سالگی فوت کرده بود ساختند. این زوج زمین‌های کشاورزی متعلق به خود را به این کار اختصاص دادند تا ایالت کالیفرنیا مرکز دانشگاهی بزرگی را در اختیار داشته باشد.

تعداد دانشجویان این دانشگاه درحال حاضر حدود ۱۵.۰۰۰ نفر و اعضای هیئت علمی آن در حدود ۱۸۰۰ نفر می باشد. از افتخارات مهم این دانشگاه می توان به فارغ التحصیلانی اشاره کرد که موفق شدند شرکت های معتبر بسیاری را در حوزه ی فناوری اطلاعات تاسیس کنند. گردش مالی شرکت‌هایی که توسط فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تاسیس شده است سالانه در حدود ۲.۷ تریلیون دلار می باشد که مبلغ بسیار قابل توجهی است. این دانشگاه همواره یکی از برترین دانشگاه های پیشرو در حوزه  تحقیق و نوآوری در جهان بوده است.

شعارمخصوص دانشگاه جمله ی « The wind of freedom blows» به معنی «نسیم آزادی می‌وزد» می باشد. دارایی دانشگاه درحدود ۲۲/۴ میلیارد برآورد شده است و در حال حاضر جان هنسی ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍رئیس دانشگاه می باشد.

 

تعداد دانشکده های دانشگاه استنفورد:

 

دانشگاه بین المللی استنفورد از ۷ دانشکده و بخش به صورت زیر تشکیل گردیده است:

۱ـ دانشکده بازرگانی و کسب و کار
۲ـ دانشکده علوم زمین شناسی، انرژی و محیط زیست که شامل سه بخش مهندسی منابع انرژی، علوم زمین شناسی و ژیوفیزیک می باشد.
۳ـ دانشکده ی آموزش
۴ـ دانشکده مهندسی که شامل بخش های هوانوردی و فضانوردی، مهندسی زیست، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط زیست، علوم کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی و علوم مدیریت، مهندسی و علوم مواد، مهندسی مکانیک می باشد
۵ـ دانشکده علوم انسانی که شامل ۲۷ بخش است
۶ـ دانشکده حقوق
۷ـ دانشکده علوم پزشکی که شامل ۲۹ بخش است.
 

hJO7gQ-1559509742.jpg

 

رشته های دوره کارشناسی و دوره های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه عبارت است از:

اقتصاد، علوم کامپیوتر، مهندسی عمران، زیست شناسی، آمار، اورولوژی، جامعه شناسی، مطالعات مذهبی، فلسفه، پزشکی، موسیقی، مهندسی مکانیک، حقوق و زبان شناسی.

دانشگاه استنفورد امریکا بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، در دانشکده های علوم انسانی و مهندسی در رتبه ی نخست دنیا قرار دارد. همچنین دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد یکی از دانشکده‌های پزشکی پیشرو دردنیا محسوب می شود که در مرکز پزشکی استنفورد، در دانشگاه استنفورد قرار گرفته است. امور آموزشی و پژوهشی دانشکده پزشکی استنفورد در چندین بیمارستان انجام می‌شود که می‌توان به "مرکز پزشکی استنفورد"، " بیمارستان کودکان لوسیل پاکارد"، "مرکز پزشکی دره سانتا کلارا " و" پالو آلتو وا" اشاره نمود. این دانشگاه در بین دانشگاه های جهان، دارای رنکینگ و رتبه ۲ در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ میلادی می باشد.
 

نکات جالب در مورد دانشگاه استنفورد امریکا:

این دانشگاه یک دانشگاه خصوصی و غیرانتفاعی است.

 بند ویژه ای در قانون اساسی ایالت کالیفرنیا وجود دارد که بیان می کند تا زمانی که ملک دانشگاه استنفورد برای اهداف آموزشی استفاده می شود، اموال این دانشگاه از مالیات معاف هستند.

دانشگاه استنفورد به شکلی خصوصی و غیرانتفاعی و توسط هیئت منصفه ای که تعداد اعضای آن حداکثر به ۳۸ نفر میرسد مدیریت میشود. ازچهره‌های برجسته و مشهورایرانی تحصیل‌کرده در این دانشگاه می‌توان سیمین دانشور، علی حاجی میری، امید کردستانی ، وارتان گریگوریان، و محمدرضا عارف را نام برد.همچنین بهرام بیضایی از سال ۱۳۸۹ استاد مدعو این دانشگاه است. دانشمند فقید مرحومه مریم میرزاخانی، ریاضی‌دان ایرانی‌تبار برنده جایزه فیلدز، از استادان سرشناس این دانشگاه بود.

جالب است بدانید این دانشگاه دارای تیم های ورزشی متعددی می باشد و دانشجویان این دانشگاه از سال ۱۹۰۸ در تمام بازی های المپیک موفق به کسب مدال شده اند که آمار جالبی محسوب می شود. فارغ التحصیلان دانشگاه استنفورد موفق شده‌اند بسیاری از شرکت‌های موفق بین‌المللی را تأسیس کنند.

از مشهورترین و مهم ترین این شرکت‌ها، می‌توان به شرکت های سان مایکروسیستمز، هیولت پاکارد، یاهو، گوگل، الکترونیک آرتز، سیسکو،اینستاگرام و نایک اشاره نمود.

نکته جالب دیگر این که دانشگاه استنفورد به دانشجویان خود فرصت عضویت در حدود ۶۰۰ گروه را می‌دهد و این گروه‌ها معمولا تا اندازه‌ای از دانشگاه حمایت مالی دریافت می‌كنند. انجمن های ستاره‌شناسی، انجمن پرواز كایت، اتحادیه دانشجویان فیلیپینی آمریكایی و دارایی استنفورد از گروه‌های جذاب این دانشگاه می باشند.

استادان دانشگاه استنفورد به دانشجویان تازه واردی که علاقه خاصی به برخی حوزه های مقطع کارشناسی دارند مشاوره های اختصاصی ارایه می دهند. از برنامه های دیگر این دانشگاه کمک گرفتن از فارغ التحصیلان برترخود برای جذب دانشجو از سراسر آمریکا است تا نخبگان و دانش آموزان برتر را به تحصیل در استنفورد تشویق نمایند.
 

xMTHuO-1559509900.jpg

 

کتابخانه ی دانشگاه استنفورد امریکا:

۲۰ كتابخانه در دانشگاه استنفورد وجود دارد. كتابخانه مركزی این دانشگاه، به نام كتابخانه سبز می باشد. سایر کتابخانه‌های دانشگاه شامل: كتابخانه پزشكی لین، كتابخانه مهندسی ترمن، كتابخانه تجارت جكسون، كتابخانه زیست‌شناسی فالكونر، كتابخانه تعلیم و تربیت كوبرلی، كتابخانه علوم زمینی برنر، كتابخانه مهندسی شیمی و شیمی سواین، مجموعه اسناد دولتی جانسن، كتابخانه حقوق كرون، كتابخانه معین استنفورد (SAL)، كتابخانه (SLAC)، كتابخانه هوور، كتابخانه زیست دریایی میلر در پایگاه دریایی هاپكینز، كتابخانه موسیقی، كتابخانه حمایت از سندرم دان ( LADS)  می باشد.

 

شرایط اخذ بورس تحصیلی و مدارک ثبت نام برای دانشگاه استنفورد امریکا:

این دانشگاه سالانه ۱۰۰ نفر از دانشجویان با استعداد را از سراسر جهان و با ملیت های مختلف شناسایی می کند و در سطح کارشناسی ارشد به آن ها بورس کامل تحصیلی می دهد. متقاضیان اخذ بورس تحصیلی دانشگاه استنفورد باید در فرم ثبت نام خود درخواست کمک هزینه تحصیلی را از دانشگاه درخواست کنند تا صلاحیت ایشان برای دریافت بورس بر اساس وضعیت خانوادگی متقاضی مورد بررسی قرار گیرد. توجه کنید هزینه ثبت نام اولیه برای هر بررسی درخواست پذیرش در مقطع کارشناسی و یا تحصیلات تکمیلی ۲۵۰ دلار می باشد که این مبلغ غیر قابل استرداد است.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دانشگاه علاوه بر هزینه ی درخواست پذیرش، توصیه نامه دو تن از اساتید مقطع قبلی تحصیلی دانشجو ( برای پذیرش در دوره کارشناسی توصیه نامه مشاور و یا معلم مدرسه)، نسخه های رسمی مدارک تحصیلی متقاضی می باشد. متقاضیان این دانشگاه همچنین باید مدرک زبان GRE را داشته باشند.

برای درخواست پذیرش می‌بایستی به ‌سایت دانشگاه به آدرس: http://www.stanford.edu مراجعه كنید. دقت کنید شرایط و زمان برای رشته‌های مختلف متفاوت است.
 

NHnQjI-1559509838.jpg

 

مسلما آرزوی هر دانشجویی دریافت پذیرش از دانشگاه بزرگ و معتبری همچون استنفورد آمریکا است. یکی از الزامات ضروری جهت دریافت پذیرش این دانشگاه، توانایی تسلط داشتن بر چهار مهارت زبان انگلیسی است. از اینرو اکثر دانشگاه‌های بین‌المللی و معتبر مدرک زبانی معتبر همچون آیلتس و تافل را از متقاضیان می‌خواهند. همچنین برای اخذ پذیرش برای دوره های کارشناسی ارشد و دکترا نمره ی حداقل ۷۰٪ در آزمون GRE لازم می باشد.

برای آشنایی بیشتر در خصوص کسب پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌ های معتبر دنیا با مشاورین ما در آکادمی زبان دیاکو تماس حاصل نمایید. همچنین جهت رزرو و ثبت نام در دوره‌های آماده‌سازی آیلتس در دیاکو با خط ویژه ۷۲۱۱۴ تماس حاصل نمایید.

برای نوشتن نظرتان ابتدا وارد شوید

در همین زمینه بخوانید!