اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

اگر می خواهید به استرالیا مهاجرت کنید و اقامت دائم بگیرید، ویزای ۱۹۰ استرالیا می تواند یکی از گزینه های عالی برای شما باشد. شما با دریافت این ویزا می توانید به همراه خانواه خود به این کشور مهاجرت کنید و با دریافت اقامت دائمی به کار و یا تحصیل در استرالیا بپردازید. در این مقاله از مجله دیاکو به شرایط دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا می‌پردازیم.
اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

شما می توانید با داشتن اسپانسر ایالتی و از طریق ویزای ۱۹۰ به این کشور مهاجرت کنید. این درخواست براساس امتیاز شما خواهد بود. حداقل امتیاز لازم برای دریافت این ویزا در حال حاضر ۶۵ می باشد. البته توجه داشته باشید که ۵ امتیاز از کل امتیازات شما مربوط به اسپانسر ایالتی شما خواهد بود، که به شما داده می شود. با توجه به تعداد زیاد متقاضیان برای دریافت این ویزا به شما توصیه می‌کنیم کف امتیازات خود را به حداقل ۷۰ برسانید تا برایتان دعوتنامه صادر شود. پس لطفا به امتیاز صرفا ۶۵ قناعت نکنید! در واقع این امتیازات براساس اطلاعات (expression of interest)EOI می باشد که به سن، تحصیلات، روزمه کاری و میزان مهارت شما در زبان انگلیسی بستگی دارد. نکته قابل توجه اینکه شغل شما باید در لیست مشاغل اداره مهاجرت (STSOL)  و مطابق با تحصیلات شما باشد.  پس از دریافت ویزا ۱۹۰ ایالتی، شما باید حداقل به مدت دو سال در ایالت اسپانسر خود کار و یا زندگی کنید.
لازم است بدانید ۷۵% متقاضیان طی ۸ ماه و ۹۰% آنها در ۱۰ ماه توانسته اند این ویزا را دریافت کنند.

 

مزایای ویزای ۱۹۰ اقامت استرالیا


•    اقامت دائم در استرالیا دریافت ‌کنید
•    به کار و تحصیل در استرالیا بپردازید
•    در طرح بهداشت و سلامت عمومی استرالیا ثبت نام کنید
•    از بستگان خود برای آمدن به استرالیا حمایت کنید
•    به مدت ۵ سال به استرالیا سفر کنید
•    و اگر واجد شرایط باشید پس از حضور ۴ سال در خاک استرالیا شهروند استرالیایی شوید

 

AK6rQD-1558798849.jpg

 

مدت حضور در استرالیا با ویزای ۱۹۰ 


توجه داشته باشید که ویزا ۱۹۰ استرالیا یک ویزای اقامت دائم می باشد و این اجازه را به شما می دهد تا بتوانید در استرالیا به طور نامحدود بمانید. در حقیقت، از همان روزی که این ویزا را دریافت می کنید، شما اقامت دائم خواهید داشت.

 

وضعیت اعضا خانواده در ویزا ۱۹۰ استرالیا
 

با این ویزا شما می توانید اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان را همراه خود به استرالیا ببرید. برای این کار شما می بایست در زمان درخواست ویزا، قسمت اعضای خانواده را تکمیل کنید. به این ترتیب، اعضای خانواده شما می بایست الزامات سلامت و فردی مورد نظر را داشته باشند. البته این الزامات در صورت عدم همراهی خانواده شما نیز باید بررسی شود. نکته قابل توجه اینکه افراد همراه شما باید از یکسال قبل به شما وابستگی مالی داشته باشند.

 

JQf-hA-1558798870.jpg

 

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

 
اولین کاری که باید انجام دهید این است که به لیست مشاغل نگاهی بیندازید تا ببینید واجد شرایط کدامیک از آنها هستید. بعد از آن وارد مرحله ثبت نام شوید و EOI  خود را تکمیل کنید. حالا بایستی منتظر دعوت‌نامه باشید تا بتوانید درخواست ویزا دهید. در این بین مدارک خود را جمع آوری کنید. بعد از اینکه دعوت نامه خود را دریافت کردید، ظرف مدت ۶۰ روز درخواست ویزای خود را ثبت کنید.
 

AwIqby-1558799108.jpg


برای دریافت ویزا ۱۹۰ استرالیا چه شرایطی لازم است؟


شما برای دریافت این ویزا لازم است شرایط زیر را داشته باشید. 
۱.    سن: هنگامی که برای شما دعوتنامه می اید، سن شما باید زیر ۴۵ سال باشد. 
۲.    زبان انگلیسی: شما باید مهارت خوبی در زبان انگلیسی داشته باشید. 

سطح قابل قبول:
حداقل نمره ۶ در مهارت های چهارگانه آزمون آیلتس و یا معادل آن 
حداقل نمره ۱۲ در لیسنینگ، ۱۳ در ریدینگ، ۲۱ در رایتینگ و ۱۸ برای اسپیکینگ در آزمون تافل
حداقل نمره ۱۶۹ در مهارت های چهارگانه آزمون CAE
حداقل نمره B در مهارت های چهارگانه آزمون OET
حداقل نمره ۵۰ در آزمون PTE

سطح خوب و مورد نیاز:
حداقل نمره ۷ در مهارت های چهارگانه آزمون آیلتس
حداقل نمره ۲۴ در لیسنینگ، ۲۴ ریدینگ، ۲۷رایتینگ و ۲۳ برای اسپیکینگ در آزمون تافل
حداقل نمره ۱۸۵ در مهارت های چهارگانه آزمون 
حداقل نمره B در مهارت های چهارگانه آزمون OET
حداقل نمره ۶۵ در آزمون PTE

سطح عالی:
حداقل نمره ۸ در مهارت های چهارگانه آزمون آیلتس
حداقل نمره ۲۸ در لیسنینگ، ۲۹ ریدینگ، ۳۰ رایتینگ و ۲۶ برای اسپیکینگ در آزمون تافل
حداقل نمره ۲۰۰ در مهارت های چهارگانه آزمون 
حداقل نمره A در مهارت های چهارگانه آزمون OET
حداقل نمره ۷۹ در آزمون PTE


۳.    اسپانسر ایالتی: هر ایالت لیستی از مشاغل دارد. شما باید با توجه به شغل خود به یکی از این ایالت ها  درخواست دهید تا بتوانید از حمایت ایالتی برخوردار شوید.
۴.    شما باید مدارک تحصیلی خود را به یکی از مراکز ارزیابی شغلی ارائه دهید تا بتوانید تاییدیه دریافت کنید.
۵.    دارا بودن حداقل ۶۵ امتیاز 
۶.    ویزای باطل شده: در صورتی که در گذشته ویزای استرالیا شما مردود یا باطل شده باشد، این امکان وجود دارد که در دریافت این ویزا دچار مشکل شوید.

 

kwfB9Z-1558798990.jpg

 

هزینه ویزای ۱۹۰ استرالیا


این ویزا برای متقاضی اصلی ۳۷۵۵ دلار استرالیا هزینه خواهد داشت. به ازای هر نفر همراه، هزینه ای اضافی به هزینه اصلی اضافه خواهد شد. این هزینه برای همسر، فرزند کمتر از ۱۸ سال و فرزند بالاتر از ۱۸ سال به ترتیب معادل ۱۸۷۵، ۹۴۰ و ۱۸۷۵ دلار استرالیا می باشد. البته هزینه های دیگری مثل گواهی پلیس، تست سلامت و بیومتریک نیز وجود دارد.  شما می توانید برای تعیین هزینه های خود، از ارزیاب هزینه های ویزا کمک بگیرید. این ارزیاب در واقع سامانه ای در سایت اداره مهاجرت است که با دریافت اطلاعات، هزینه ها را برای شما برآورد کرد. البته لازم به ذکر است این ارزیابی هزینه های اضافی را محاسبه نمی کند.

 

EOI چیست؟


همان طور که گفتیم امتیازها بر اساس اطلاعات EOI محاسبه می شود. اما شاید برایتان این سوال پیش بیاید که نحوه امتیازدهی به این اطلاعات چگونه است؟
EOI یا Expression of Interest در واقع فرمی شامل اطلاعات شما است که در اختیار اداره مهاجرت قرار می گیرد. اگر به دنبال دریافت این ویزا هستید، حتما باید قبل از هر چیز، EOI خود را تکمیل کنید. با تکمیل این فرم، رتبه شما در مقایسه با دیگر متقاضیان مشخص می شود و اگر امتیاز لازم را کسب کنید، برای شما دعوت نامه‌ای ارسال می شود. تکمیل این فرم نیاز به هیچ گونه هزینه ای ندارد. نکته قابل توجه اینکه شما می توانید تا قبل از دریافت دعوت نامه، EOI خود را ویرایش کنید. توجه داشته باشید این فرم تا دو سال برای شما اعتبار خواهد داشت.

سن: 
•    سنی در حدود ۱۸ تا ۲۵ سال دارید، امتیازی برابر ۳۵
•    سنی در حدود ۲۵ تا ۳۳ سال دارید، امتیازی برابر ۳۰
•    سنی در حدود ۳۳ تا ۴۰ سال دارید، امتیازی برابر ۲۵
•    سنی در حدود ۴۰ تا ۴۵ سال دارید، امتیازی برابر ۱۵

مدارک تحصیلی:
•    مدرک معادل دکنری ، امتیازی برابر ۲۰
•    مدرک معادل لیسانس، امتیازی برابر ۱۵
•    مدرک دیپلم یا گواهینامه تجارت، امتیازی برابر ۱۰
•    مدرک ارزیابی تخصصی شغلی، ۱۰

سابقه کاری در استرالیا:
•    کمتر از یکسال، امتیازی معادل ۰
•    بین ۱ تا ۲ سال، امتیازی معادل ۵
•    بین ۳ تا ۴ سال، امتیازی معادل ۱۰
•    بین ۵ تا ۷ سال، امتیازی معادل ۱۵
•    بین ۸ تا ۱۰ سال، امتیازی معادل ۲۰

سابقه کاری خارج از استرالیا:
•    کمتر از ۳ سال، ۰ امتیاز
•    ۳ تا ۴ سال، ۵ امتیاز
•    ۵ تا ۷ سال، ۱۰ امتیاز
•    ۸ تا ۱۰ سال، ۱۵امتیاز


تحصیل در استرالیا:
•    تحصیل در مناطق کم جمعیت، برابر ۵ امتیاز
•    تحصیل در موسسات استرالیا (در یک مقطع تحصیلی)، برابر ۵ امتیاز

زبان انگلیسی:
•    سطح قابل قبول، ۰ امتیاز
•    سطح خوب، ۱۰ امتیاز
•    سطح عالی، ۲۰ امتیاز

همسر:
•    تطابق سن، نمره زبان و سایر معیارهای همسر با الزامات، 5 امتیاز
توجه داشته باشید که:
-    سن همسر شما باید زیر ۴۵ سال باشد.
-    سطح انگلیسی قابل قبول (نمره ۶ آیلتس) باشد.
-    شغلی را با توجه به با لیست مشاغل اداره مهاجرت در نظر گرفته باشد.
-    و ارزیابی مهارتی موفقی داشته باشد.

TuB73U-1558799423.jpg    

 

صلاحیت تخصصی:
•    مدرک فوق لیسانس پژوهش محور و یا دکتری از موسسات استرالیا (حداقل ۲ سال تحصیل آکادمیک)، ۵ امتیاز
رشته های قابل قبول در این بخش بیشتر در زمینه های علوم پایه، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) می باشد.

 

اسپانسر:
•    اسپانسر ایالتی، امتیازی معادل ۵

همان طور که در این مقاله بیان کردیم، یکی از شرایط مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت دائم، داشتن تسلط بالا در زبان انگلیسی است. چنانچه در بخش هایی از این مهارت دچار ضعف هستید و یا قصد دارید تا زبان انگیسی خود را تقویت کنید می توانید روی ما حساب کنید. موسسه زبان دیاکو با بهره‌مندی از مدرسین مجرب در این مسیر تا پایان راه در کنار شما خواهد بود.
 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره های آمادگی آیلتس، PTE و یا تافل با شماره ۷۲۱۱۴ تماس بگیرید.

برای نوشتن نظرتان ابتدا وارد شوید

در همین زمینه بخوانید!

دیاکو را دنبال کنید!

مطالب آموزشی دیاکو را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
همچنین جهت عضویت در خبرنامه دیاکو و دریافت مطالب روزانه در ایمیلتان، در خبرنامه دیاکو ثبت نام نمایید.